velkommen til

ryddig med små steg


Et månedlig medlemskap for deg som vil endre hverdagsrutinene og skape gode og varige ryddevaner. 


Ryddig med små steg er for deg som ønsker å ta grep om det som skaper rot, lage deg gode systemer og rutiner, og skape plass og tid til de tingene og opplevelsene som er viktig for deg og dine. 

Lær deg å sette mål og planlegge 

endre ryddevaner med månedens tema

rydd deg gjennom rom for rom

vi går i dybden på kategorier 

Hvorfor bli medlem?

Hva skal du egentlig med et medlemskap om rydding... og hvorfor akkurat dette?

FORDEL 1 

Godfølelsen du kjenner når du vet hvor ting er, når du føler du ha oversikt og du slipper å bruke tid på å lete, den godfølelsen er ubeskrivelig... 

fordel 2

Energien og motivasjonen du får når du vet hvor du skal rydde og hva du skal prioritere å bruke tid på, er verdi i seg selv, og når du i tillegg ser resultatene av ryddingen du gjør med små steg, vil du kjenne på den gode og viktige mestringsfølelsen. 

FORDEL 3

Når du finner din ryddeflyt vil du oppleve at rydding kan være gøy. Rydding er det som gjør det fint og funksjonelt rundt deg. Som gjør hverdagen din enklere, og som slettes ikke må ta hele tiden din.

FORDEL 4

Din ryddereise er ikke som alle andres. Din ryddereise er unik. Vi har ulike ting, ulike familier, ulike hjem, ulike interesser, vi roter forskjellig og vi rydder forskjellig, derfor vil også ryddereisen være unik. I Ryddig med små steg tar vi høyde for det, og du vil lære deg å finne din ryddeflyt som passer for deg og ditt hjem. 

FORDEL 5

I Ryddig med små steg jobber vi med 4 steg. De daglige oppgavene, de ukentlige oppgavene, sonerydding og månedlig fokus. 


Stegene bygger på hverandre og du vil raskt bygge deg gode rydderutiner som varer, dersom du er villig til å gjøre jobben som skal til, med små steg. Litt hver dag. 

FORDEL 6

Du får personlig oppfølging av Nina på e-post om du har spørsmål, om du står fast, om du vil dele noe du er stolt over eller om du trenger motivasjon og et vennlig puff i riktig retning.   Gode hverdagsrutiner  = varige resultat

Som medlem av "Ryddig med små steg" vil du lære hvordan planlegging av ryddeoppgaver, og hvordan gode ryddemål, endrer dine ryddevaner og hverdagsrutiner positivt.

Du vil også få oppgaver slik at du kan jobbe konkret med: 

1. Hvordan du setter deg gode mål. 

2. Hvordan du best kan planlegge for den situasjonen akkurat du er i.

3. Hvordan du kan lære deg hverdagsrutinene som gir deg varige resultater. 

Sett deg gode mål og planlegg for den situasjonen akkurat du er i - det vil skape positive ringvirkninger for mange deler av livet ditt

Et godt mål, en god plan og gode hverdagsrutiner legger grunnlaget for ryddeprosessen din. Du vil bli bevisst på hvordan du ønsker å ha det rundt deg, og det vil bli enklere å bruke energien din på de riktige ryddeoppgavene.

Er du ikke en planlegger fra før, vil du oppdage hvor stor og positiv effekt det vil ha på ryddevanene dine, men også på andre områder i livet ditt.


Dette får du som medlem

Du får nytt innhold hver uke som hjelper deg å rydde, gir deg oversikt og ro i kropp og hode. 


startpakken 

Vi har alle ulike utgangspunkt når vi skal rydde. Uansett hvor du er i din ryddeprosess, vil startpakken hjelpe deg å komme i gang med det som er riktig for deg. Det er da du ser endringene og får motivasjon til å fortsette. 


Du får en egen startguide/arbeidsbok som hjelper deg i gang med ryddeprosessen enten du er nybegynner eller klar for de litt større oppgavene.

sette mål og planlegge

Noe av det viktigste du kan gjøre i en ryddeprosess er å sette deg mål og planlegge hvordan du skal nå dine mål. 


Her lærer du å bryte ned mål som "rydde boden", til små, konkrete oppgaver det er enkelt å finne tid og motivasjon til å gjennomføre.


Gode ryddemål og et kart som viser veien er gull. 


månedens tema

Hver måned får du en ny god hverdagsvane å jobbe med. Dette legger selve grunnlaget for ryddereisen din. 


I tillegg får du også hver måned et nytt ryddetema med praktiske oppgaver du kan gjennomføre med små steg. 


månedsplanleggeren

Hver måned får du en ny planlegger med alt det innholdet du trenger for å planlegge rydding, meny og hverdagen din. 


Her får du praktiske ryddeoppgaver og oppgaver som hjelper deg å skape gode hverdagsvaner. 


Månedsplanleggeren kommer i to varianter, for utskrift og for nettbrett med hyperlinker slik at du kan bla i den som en bok og notere underveis.  

kategorier - i dybden

Noen kategorier finner vi igjen i flere rom i hjemmet vårt, andre tilhører spesielle rom, mens noen kategorier ikke helt har funnet sin plass.


Her skal vi gå i dybden på bilder, minner, papirarbeid, e-poster, følelsemessig rot, bøker, leker mm. 


PERSONLIG OPPFØLGING

Du får personlig oppfølging av Nina på e-post om du har spørsmål, om du står fast, om du vil dele noe du er stolt over eller om du trenger motivasjon og et vennlig puff i riktig retning.


Dette er helt frivillig og et tilbud kun til deg som er medlem. 

Hei, jeg er Nina

Min egen ryddereise startet for over 30 år siden da jeg ble mamma for første gang.

Med etterhvert fire barn og full jobb var jeg avhengig av gode hverdagsvaner  og systemer for å slippe å bruke tiden på å lete etter ting og rydde i hvert ledige øyeblikk.

Det startet med at vi ryddet kjøkkenbenken hver kveld. Å kunne våkne til et ryddig kjøkken og holde fokus på ungene var gull verd. Jeg fikk til og med tid til kaffe før vi skulle av sted. 

Siden da har jeg utviklet mitt ryddesystem med små ryddesteg og gode hverdagsrutiner. Dette er grunnmuren i et ryddig hjem og det er det jeg vil lære bort til deg. Ryddig med små steg

Et online ryddemedlemskap med nytt innhold hver måned. Du vil lære å sette deg ryddemål, planlegge og prioritere. Du vil skape nye og gode ryddevaner som vil få positive ringvirkninger for flere sider av livet ditt. 


Du får tilgang til læringsvideoer, moduler og leksjoner med steg for steg, arbeidsbøker, sjekklister, elektronisk kalender, bonusinnhold mm. 


Månedens ryddeplanlegger hjelper deg å sette mål og prioritere de oppgavene som er viktig for deg. Du kan bruke den som en ferdig steg for steg ryddeliste, eller gjøre din egne justeringer som tar deg i må. 


Du kan når som helst melde deg av medlemskapet, det er ingen bindingstid. Du er garantert samme månedspris så lenge du er medlem. 

Dette sier mine medlemmer

En realistisk tilnærming

Du er knakende dyktig fordi du formidler ryddemetoden på en enkel og motiverende måte. Du skiller deg ut i mengden av ryddekonsulenter mener jeg, fordi du har en mer realistisk tilnærming til å skape varige vaner.

Inger helene

Veldig nyttige tips

Veldig nyttige tips fra deg. Spesielt alle tipsene om de små stedene man må ta tak i er toppers!

Katrine

Det sparket jeg trengte...

Denne oppgaven passer perfekt nå, for her er det kaos i votter og luer. Skal bli godt å ta grep nå! Takk for inspirasjon og det sparket jeg trengte i r....

julie

Slik fungerer Ryddig med små steg

Det skal ikke være stress å være medlem i Ryddig med små steg. Men, skal du oppnå resultater må du selvsagt gjøre jobben, og det vet du jo. Derfor vil temaene bli lagt opp slik at du ved å gjøre oppgavene også får de resultatene du ønsker deg.

01.

Daglige ryddeoppgaver
 • De daglige ryddeoppgavene som, når de utføres hver dag, holder det ryddig i hjemmet ditt og gir deg oversikt over hverdagen.
  -Re opp senga
  -5 min rydd opp i løpet av dagen
  -Rydd kjøkkenvasken og benken
  -Legg på plass etter deg
  -Sjekk kalenderen

02.

Månedens ryddevane  
 • 12 måneder og 12 gode vaner og rutiner som legger grunnlaget for at du skal lykkes på ryddereisen din.
  Sammen med de daglige oppgavene i steg 1 blir du rustet til å gjøre de oppgavene som skal til for å rydde hjemmet ditt og holde det ryddig. 

03.

Ukentlige oppgaver
 • I månedsplanleggeren får du oversikt over rydde og vaske oppgaver som bør gjøres en eller flere ganger i uken.

04.

Sonerydding 
 • Grunnrydding i hjemmets soner - nå går du i dybden på rotet ditt og gjør plass til de tingene du vil ta vare på. i månedsplanleggeren får du oversikt og tips til praktiske ryddeoppgaver du kan gjøre 

05.

Rullerende oppgaver 
 • Rydde eller vaske oppgaver som bør gjøres en eller flere ganger i måneden. Annenhver måned, en gang i kvartalet, halvåret eller en gang i året.
  Du får en egen oversikt over forslag til oppgaver. 

06.

Månedens ryddetema
 • Med månedens ryddetema rydder vi oss gjennom hele hjemmet ditt, rom for rom, kategori for kategori.

Bli medlem av Ryddig med små steg


Få nyttig og inspirerende innhold til å komme i gang med din ryddereise 

*månedsbasis

Ingen bindingstid

Kr.

249,-

/mnd

 • Startpakken
 • Månedens kick off video
 • Praktiske ryddeoppgaver
 • Kalender, sjekklister, to do lister mm.
 • Månedsplanleggeren 
 • Personlig oppfølging på e-post 
 • I dybden - kategorier
 • Nytt ryddetema hver måned
 • Månedens vane
 • Vi rydder rom for rom
 • Bonus - overraskelser 

Spørsmål og svar om medlemskapet

Når starter medlemskapet?

Medlemskapet starter fra det tidspunkt du betaler. Du kan med en gang logge deg inn og starte på din ryddereise. 

Hva koster medlemskapet?

For medlemskapet i Ryddig med små steg betaler du en månedlig investering på kr. 249,-. 


Det er ingen bindingstid og du kan når som helst melde deg ut. 

Kan jeg melde meg ut når som helst? 

Ja, du kan når som helst melde deg ut av medlemskapet ditt hos Ryddig med små steg. Medlemskapet løper fra dato til dato.  

Utmeldingen gjør du enkelt på din egen konto i medlemsportalen ved å avslutte betalingen. Det er ikke nødvendig med skriftlig utmelding. Men du kan gjerne ta kontakt om du trenger hjelp. 

Merk: Du mister tilgang til alt innhold, kalender, arbeidsbøker, medlemsnytt med mer når du ikke lenger er medlem. 

Hvor ofte kommer det nytt innhold

Det kommer nytt innhold hver uke. 

Vi starter alltid med "Kick off" den 1. i hver måned.

Dersom du ønsker det får du medlemsnytt på e-post hver fredag med oversikt og link til nyeste innhold. 

Hvor lenge har jeg tilgang

Du har tilgang så lenge du er medlem. 


Når du avslutter medlemskapet har du tilgang til og med den datoen du har betalt for. Etter det mister du tilgangen til alt innhold. 

Hva om jeg angrer

I følge angrerettloven §22, så gjelder ikke angrerett på digitale produkter som leveres i sin helhet ved kjøp.


Du betaler kun for en måned av gangen og kan når som helst melde deg ut om dette medlemskapet ikke er noe for deg. 

Hvorfor ikke facebook? 

Du får all nødvendig informasjon og opplæring inne på medlemssiden. 


Jeg har valgt å ikke opprette facebookgruppe da dette er din ryddereise som du skal gjøre i ditt tempo, uten å sammenligne deg med andre.  


Erfaring fra lignende grupper er at mye innhold fra medlemmene fokuserer på organisering og ikke rydding og ryddevaner. Dette kan lett ta fokuset fra det som er målet med dette medlemskapet, nemlig gode ryddevaner og rutiner i hverdagen og rydding. 


Men jeg skal aldri si aldri, kanskje kan det komme en slik gruppe på sikt. 


Mange av mine medlemmer ønsker å være anonyme, enn så lenge er det ikke mulig å være anonym i en facebookgruppe. Hva om jeg ikke har tid til alle oppgavene

Medlemskapet er lagt opp til at du skal rydde med små steg. Det vil si at du bør sette av minimum 15 minutter hver dag til ryddeoppgaver, i tillegg til hverdagsryddingen. 

Følger du månedens kick off og månedens ryddeoppgaver, vil du se synlige resultater allerede etter én måned, innenfor en tidsramme de aller fleste har mulighet til å følge. Det er slik medlemskapet er lagt opp, med små steg. 

Har du tid og overskudd kan du selvsagt gjøre oppgaver fra andre måneder i tillegg, men det viktigste er at du får synlige resultater og det vil du få ved å gjennomføre oppgavene som er tillagt en måned om gangen. Du kan også velge innholdet fra en annen måned i stedet for inneværende, om det passer bedre for deg. 

Målet med medlemskapet at du skal bygge opp gode rydderutiner slik at ryddingen ikke skal føles overveldende, samt at du ikke skal føle at du bruker hele dagen på rydding. Klarer du å holde fokus på en måned av gangen, vil du ha tid til alle oppgavene. 

Nina - rydd bort rotetPasser vi sammen?

Bør du bli medlem av Ryddig med små steg? Her er noen punkter du kan sjekke ut før du melder deg inn: 

 • Du må være villig til å sette av tid jevnlig til å rydde.  
 • Du ønsker å endre ryddevanene dine og vet det tar mer enn en uke... 
 • Selv om du aldri har satt deg mål eller planlagt, må du være villig til å teste det ut. - Jeg lover, du vil aldri se deg tilbake...
 • Du gleder deg over de synlige resultatene du får etter kort tid.
 • Du har en drøm om et ryddig hjem og du vil rydde det med små steg uten å bli utslitt.
 • Du gleder deg til å få på plass ryddevaner som varer livet ut.
 • Nina snakker trøndersk, dersom dialekt har betydning :) 


Her er noen fakta om meg - Nina - som kan gjøre at vi passer sammen eller ikke...

 • Jeg er en rotekopp av natur og har lært meg at gode hverdagsrutiner løser det meste.
 • Jeg er en mester i å miste fokus når jeg rydder... Derfor sonerydding og små steg.
 • Jeg er kreativ av natur, og kreative kan finne på å samle på ting... derfor innførte jeg grunnrydding. 
 • Rot gjør meg sliten og jeg vil ikke bruke tiden min på å lete - derfor Ryddig med små steg. 
 • Jeg elsker å veilede andre og bidra til at andre lykkes - derfor startet jeg medlemsportalen Ryddig med små steg. 
 • Jeg vil aller helst bruke tiden min på familie og kreative hobbyer, trening og reiser - derfor rydder jeg med små steg og holder det ryddig med gode hverdagsrutiner.  


Høres dette ut som en god match? 

Da kan min ryddemetode passe for deg også  

*månedsbasis

Ingen bindingstid

Kr.

249,-

/mnd

 • Startpakken
 • Månedens kick off video
 • Praktiske ryddeoppgaver
 • Kalender, sjekklister, to do lister mm.
 • Månedsplanleggeren 
 • Månedens spørretime
 • I dybden - kategorier
 • Nytt ryddetema hver måned
 • Nytt tema gode vaner hver måned
 • Vi rydder rom for rom
 • Bonus - overraskelser