Ryddig med små steg

bli med medlem i dag

Rydding må ikke være overveldende, slitsomt eller kjedelig. Gjennom Ryddig med små steg lærer du deg å gjøre rydding til en oppgave med mening, som ikke er overveldende, men som fører til noe positivt. En oppgave som ikke tar hele dagen, men som kan gjøres raskt unna fordi gode vaner og rutiner er på plass.

Lær deg å sette mål og planlegge 

endre ryddevaner med månedens tema

rydd deg gjennom rom for rom

vi går i dybden på kategorier 

Hvorfor bli medlem?

Sette mål og planlegge ryddeoppgaver = varige resultat

Som medlem av "Ryddig med små steg" vil du lære hvordan planlegging av ryddeoppgaver, og hvordan gode ryddemål, endrer dine ryddevaner positivt. Vi vil også jobbe konkret med hvordan du setter deg gode mål, og hvordan du best kan planlegge for den situasjonen akkurat du er i. 

Sett deg gode mål og planlegg for den situasjonen akkurat du er i - det vil skape positive ringvirkninger for mange deler av livet ditt

En god plan og et godt mål legger grunnlaget for ryddeprosessen din. Du vil bli bevisst på hvordan du ønsker å ha det rundt deg, og det vil bli enklere å bruke energien din på de riktige ryddeoppgavene. Er du ikke en planlegger fra før, vil du oppdage hvor stor og positiv effekt det vil ha på ryddevanene dine, men også på andre områder i livet ditt.


Dette får du som medlem

Du får nytt innhold hver uke som hjelper deg å rydde og gi deg oversikt og ro 

startpakken 

Vi har alle ulike utgangspunkt når vi skal rydde. Uansett hvor du er i din ryddeprosess, vil startpakken hjelpe deg å komme i gang med det som er riktig for deg. Det er da du ser endringene og får motivasjon til å fortsette. 

sette mål og planlegge

Noe av det viktigste du kan gjøre i en ryddeprosess er å sette deg mål og planlegge hvordan du skal nå dine mål. Her lærer du å bryte ned mål som "rydde boden", til små, konkrete oppgaver, som det er enkelt å finne tid og motivasjon til å gjennomføre. Dette holder motivasjonen oppe og rommet blir ryddig, med små steg. 

månedens tema

Hver måned har sitt eget tema for å fokusere på vaner og rutiner. Du vil oppdage at i tillegg til positiv innvirkning på ryddevanene dine, vil det også få positive ringvirkninger på andre deler av livet ditt.  Temaene er nøye valgt ut for å hjelpe deg å endre ryddevanene dine og nå målene dine. 

rom for rom

Her dykker vi ned i praktiske ryddeoppgaver. Vi tar for oss rom for rom i hjemmet vårt, rydder og organiserer. Vi bruker målene og planene vi setter oss som grunnlag for hele ryddeprosessen. 

kategorier - i dybden

Noen kategorier finner vi igjen i flere rom i hjemmet vårt, andre tilhører spesielle rom, mens noen kategorier ikke helt har funnet sin plass. Her skal vi gå i dybden på bilder, minner, papirarbeid, e-poster, følelsemessig rot, bøker, leker mm. 

Q&A - månedens spørretime

Når vi går i gang med ryddeprosessen, dukker det gjerne opp spørsmål underveis. Noen spørsmål vil du kunne få svar på med en gang, andre krever litt mer oppfølging. Derfor har vi månedens spørretime hvor jeg svarer på spørsmål du måtte ha på din ryddereise. Spørretimen tas opp på video og legges tilgjengelig for alle medlemmer. 

Ryddig med små steg

Et digitalt ryddemedlemskap med nytt innhold hver uke. Du vil lære å sette deg ryddemål, planlegge og prioritere. Du vil skape nye og gode ryddevaner som vil få positive ringvirkninger for flere sider av livet ditt. 


Du får tilgang til alt innhold med en gang og foruten startpakken som alle bør starte med, kan du selv velge hvor og når veien går videre. Du vil likevel få noen tips og anbefalinger underveis på både tempo og rekkefølge på innholdet. - Men husk, du kommer ingen vei om du ikke gjør oppgavene. 


Du kan når som helst melde deg av medlemskapet, det er ingen bindingstid. Du er garantert samme månedspris så lenge du er medlem. Nina Bakken Bye

Hei! Det er jeg som er damen bak Rydd bort rotet og medlemsportalen. I tillegg er jeg designer og drifter og eier nettbutikken Bye9design printshop. 

Dette sier mine følgere

En realistisk tilnærming

Du er knakende dyktig fordi du formidler ryddemetoden på en enkel og motiverende måte. Du skiller deg ut i mengden av ryddekonsulenter mener jeg, fordi du har en mer realistisk tilnærming til å skape varige vaner.

Inger helene

Veldig nyttige tips

Veldig nyttige tips fra deg. Spesielt alle tipsene om de små stedene man må ta tak i er toppers!

Katrine

Det sparket jeg trengte... 

Denne oppgaven passer perfekt nå, for her er det kaos i votter og luer. Skal bli godt å ta grep nå! Takk for inspirasjon og det sparket jeg trengte i r....

julie

Slik fungerer Ryddig med små steg

Rydding må ikke være overveldende, slitsomt eller kjedelig. Gjennom medlemskapet lærer du deg å gjøre rydding til en oppgave med mening, som ikke er overveldende, men som fører til noe positivt. En oppgave som ikke tar hele dagen, men som kan gjøres raskt unna fordi gode vaner og rutiner er på plass.


Dette skal vi gjøre systematisk og med små steg. Vi kommer til å jobbe mye med målsetting og planlegging og selvsagt skal vi også jobbe mye med de praktiske ryddeoppgavene. 

Når du melder deg inn vil du straks bli vist inn til velkomstsiden hvor du får en hilsen fra meg med nyttig informasjon, som vil gi deg en god start, samt en omvisning i medlemsportalen.


Deretter vil du bli vist inn til startpakken som gir deg en god start på din ryddereise. 

Det er viktig å påpeke at dette ikke er et kurs, men et medlemskap. Det vil ligge noe innhold å vente på deg når du melder deg inn, deretter legges det ut nytt innhold hver uke.


Du velger selv om du vil jobbe med oppgavene etterhvert som de legges ut, eller om du vil gå mellom temaene og jobbe med det som er viktigst for deg, akkurat nå. 

Det skal ikke være stress å være medlem i Ryddig med små steg. Men, skal du oppnå resultater må du selvsagt gjøre jobben, og det vet du jo. Derfor vil temaene bli lagt opp slik at du ved å gjøre oppgavene også får de resultatene du ønsker deg.

01.

Startpakken 
 • Hvor er du nå og hvor skal du? 
 • Hva er årsaken til rotet ditt og hvor skal du begynne å rydde
 • Grunnrydding og sonerydding
 • Praktisk rydding
 • Handlevaner
 • Grunnleggende om rydding

Annet innhold kan også dukke opp

02.

Månedlig "kick off"
 • Hver måned starter med en "kick off" video for å skaffe oversikt og bli motivert til å komme i gang. Max 15 minutter
 • Vi planlegger måneden og prioriterer oppgaver
 • Vi vil ta for oss månedens tema/vane og rutine, samt månedens ryddetema
Mål og planlegging - motivasjon og energi

03.

Praktiske ryddeoppgaver
 • Nye praktiske ryddeoppgaver hver måned 
 • Hverdagsrydding - noen oppgaver må gjøres hver dag
 • Grunnrydding - vi tar grep om det som skaper rot
 • Sonerydding - hjelper deg å prioritere


Små praktiske oppgaver som gir synlige resultater


04.

Systematisk jobbing 
 • Skal du oppnå resultater må du holde fokus -  oppgavene du får hver måned henger nøye sammen og bygger på hverandre. 
 • Vi jobber i soner - i løpet av en måned grunnrydder vi oss gjennom 5 deler av hjemmet vårt
 • Jo mer du grunnrydder jo lettere blir hverdagsryddingen som vi også skal jobbe systematisk med

Innholdet vil utvikle og endre seg i takt med medlemmenes behov

05.

Bonuser
 • Noen måneder har 5 uker, da dukker det opp en overraskelse 
 • Er du klar for en challenge/utfordring? Eller kanskje passer det bra med noen nye merkelapper du kan printe ut? 
Her er det bare fantasien som setter grenser.  

06.

Spørretime
 • Av og til er det godt å kunne stille spørsmål, eller rett og slett få en anerkjennelse for det man har gjort. Dette er spørretimen til. Du kan sende inn det du har på hjertet og jeg svarer opp i en samlet video som alle medlemmene får tilgang til. På den måten får alle mulighet til å lære av hverandre. 

Ikke gå alene - be om hjelp og kom et steg videre 

Bli medlem av Ryddig med små steg

I perioden 1. september til og med 30. september kan du melde deg inn med grunnlegger pris. Grunnleggerpris betyr at du er en av de første som får komme inn i medlemsportalen. Det betyr også at det kan være noen oppstartsfeil, selv om jeg har sjekket og sjekket før jeg nå åpner. 

Fra  1. oktober stiger prisen - med andre ord, du vil aldri få medlemskapet til lavere pris enn i september. Du beholder selvsagt prisen du melder deg inn med så lenge du er medlem. 

*månedsbasis

Ingen bindingstid

Kr.

249,-

/mnd

 • Startpakken
 • Månedens kick off video
 • Praktiske ryddeoppgaver
 • Kalender, sjekklister, to do lister mm.
 • Månedens spørretime
 • I dybden - kategorier
 • Månedens tema
 • Vi rydder rom for rom
 • Bonus - overraskelser i måneder med 5 uker

Spørsmål og svar om medlemskapet

Når starter medlemskapet

Medlemskapet starter fra det tidspunkt du betaler. Du kan med en gang logge deg inn og starte på din ryddereise. 

Vil prisen stige

Ja, prisen vil øke etterhvert som medlemsportalen fylles med innhold. Jeg kan derfor ikke garantere at prisen du ser i dag er den samme i morgen. 


NB! Så lenge du er medlem vil du alltid betale samme pris som da du meldte deg inn. Melder du deg ut og deretter inn igjen etter en stund, må du imidlertid betale dagens pris. 

Er det bindingstid

Nei. Du kan når som helst avslutte medlemskapet etter at perioden du har valgt å være medlem opphører. Det vil si at om du velger å være medlem en måned kan du melde deg ut fra måneden etter. Om du velger et år, kan du melde deg ut fra måneden etter årsmedlemskapet går ut. 

Utmeldingen gjør du enkelt på din egen konto i medlemsportalen ved å avslutte betalingen. Du må ikke skriftlig melde i fra til meg. 

Hvor ofte kommer det nytt innhold

Det kommer nytt innhold hver uke. 

Vi starter alltid med "Kick off" den 1. i hver måned.

Dersom du ønsker det får du medlemsnytt på e-post hver fredag med oversikt og link til nyeste innhold. 

Hvor lenge har jeg tilgang

Du har tilgang så lenge du er medlem. Det vil si ut den måneden du har betalt for eller det året du har betalt for. 


Medlemskapet løper til det sies opp. 

Hva om jeg angrer

I følge angrerettloven §22, så gjelder ikke angrerett på digitale produkter som leveres i sin helhet ved kjøp.
Men jeg ønsker kun fornøyde kunder, så jeg gir uansett 3 dagers angrefrist. Alt du trenger å gjøre er å gi meg beskjed innen 3 dager fra du meldte deg inn på Nina @ ryddbortrotet.no 


Er du usikker på om dette er noe for deg kan du starte med å melde deg inn for en måned. 

Må jeg ha tilgang til Facebook

Nei, all informasjon foregår inne på medlemssiden. Per i dag har jeg ingen planer om å opprette facebookgruppe for medlemssiden

Hva om jeg ikke har tid til alle oppgavene

Medlemskapet er lagt opp til at du skal rydde med små steg. Det vil si at du bør sette av minimum 15 minutter hver dag til ryddeoppgaver, i tillegg til hverdagsryddingen. 

Følger du månedens kick off og månedens ryddeoppgaver, vil du se synlige resultater allerede etter én måned, innenfor en tidsramme de aller fleste har mulighet til å følge. Det er slik medlemskapet er lagt opp, med små steg. 

Har du tid og overskudd kan du selvsagt gjøre oppgaver fra andre måneder i tillegg, men det viktigste er at du får synlige resultater og det vil du få ved å gjennomføre oppgavene som er tillagt en måned om gangen. Du kan også velge innholdet fra en annen måned i stedet for inneværende, om det passer bedre for deg. 

Målet med medlemskapet at du skal bygge opp gode rydderutiner slik at ryddingen ikke skal føles overveldende, samt at du ikke skal føle at du bruker hele dagen på rydding. Klarer du å holde fokus på en måned av gangen, vil du ha tid til alle oppgavene.