Rydd med Nina

Enten du trenger en hjelpende hånd for å komme i gang, en oppfriskning av hjemmet ditt, eller du trenger    hjelp fra start til mål på ryddereisen din... Rydd bort rotets produkter hjelper deg steg for steg gjennom den fasen av ryddereisen du er i. 

Ønsker du deg et funksjonelt, rent og ryddig hjem, som er lett å holde i orden og rydde opp i?

I ryddeklubben får du personlig veiledning og hjelp av meg, samt ferdige ryddeplaner med oppgaver du kan følge steg for steg. 

Ryddehilsen fra Nina 


Om produktene

Alle produktene er digitale, det vil si at du får tilgang til innholdet med en gang. Ta gjerne kontakt med meg på Nina@Ryddbortrotet.no om du har spørsmål før du kjøper. NB! Jeg kommer ikke hjem til deg og rydder, men i ryddeklubben får du personlig veiledning når du har bruk for det. 


Bli med i ryddeklubben 

En månedlig ryddeklubb hvor du får alt du trenger for å komme i gang med ryddereisen din, holde ryddemotivasjonen oppe til du er i mål og ikke minst, holde det ryddig etter at du har nådd ryddemålene dine. 

Ønsker du deg et rent og ryddig hjem som det er lett å holde orden i, da er ryddeklubben for deg. Ryddekalenderen 2024

Ryddekalenderen 2024 med daglige ryddeoppgaver gjennom hele året. Når du vet hvor du skal rydde og når du skal rydde, er det enklere å komme i gang med ryddingen. 

Ryddekalenderen vil hjelpe deg å komme i gang og hjelpe deg å gjennomføre. Enten du gjør 10 ryddeoppgaver eller 365 vil du oppleve positive og synlige resultater i hjemmet ditt etter kort tid. 

Kalenderen kan printes ut eller brukes på nettbrett. Start ryddereisen din med daglige oppgaver og gode vaner som varer

Startkurset inneholder det du trenger for å vite hvor du skal rydde, hva du skal rydde og når du skal rydde. 

Det er så lett å utsette ryddingen til senere, når det passer bedre. Med dette startkurset kommer du i gang nå, fordi det er så lite som skal til for å komme i gang.

Sammen skal vi bidra til at du bygger opp de gode vanene slik at du klarer å rydde opp i hjemmet ditt og holde det ryddig, uten å stresse.Last ned gratis startguide

Første steg er å få på plass de daglige oppgavene. Dette gjør du gjennom å øve deg med små steg. I denne guiden får du hjelp til å komme i gang.

Vi starter også å jobbe litt med tankesettet - du vet, det som får deg til å utsette, eller til å gi opp før du er ferdig... Denne guiden er gratis, og for mange har dette vært nok til å endre hverdagen. 

Meld deg på og kom i gang nå, dette er det faktisk ingen grunn til å utsette.... Produkter

Førjulsboken - for nettbrett. En daglig oppgave fra 1. november og fram til jul. 

Førjulsboken - en trinn for trinn guide til en stressfri førjulstid

Førjulsboken - for utskrift. En daglig oppgave fra 1. november og fram til jul. 

Hjemmets ryddelister - for utskrift

Hjemmets ryddelister - digital planlegger for nettbrett

Hjemmets ryddelister - for nettbrett

Ryddekalender 2024

Ryddekalender 2024

Hagejournalen - for utskrift

Julelistene du kan printe ut gang på gang... 

Glade kunder og medlemmer

Anita 

Dette er den beste ryddeportalen jeg har vært med på, og jeg har testet ut noen før jeg fant deg!  

Jeg brakk en finger og klarte ikke gjøre så mye på flere uker, men jeg slappet av og ble ikke stresset, jeg visste jo at ryddesystemet ville få meg i gang igjen, med små steg 

 Inger

Jenny 

Mathilde

Førjulsboken har blitt en tradisjon for meg. Jeg tar den fram år etter år, og hvert eneste år etter at jeg tok den i bruk har jeg vært i rute, jeg kan ikke få rost den nok. Takk! Jeg er så takknemlig for denne medlemsportalen. Alle de små snuttene som får meg til å tenke, virkelig tenke, du stiller krav på en vennlig og god måte, jeg føler meg sett og forstått. Du har endret livet mitt. 

Denne førjulsboken for nettbrett er jo genial. Jeg fant nettopp ut at når jeg bruker Goodnotesappen du anbefaler, da kan jeg dele boken med mannen min slik at vi begge kan skrive inn og krysse av for det som er gjort. Dette er beste førjulsgaven jeg har fått noen gang... 

 


Endelig tok jeg meg tid til å laste ned hagejournalen, og du verden for et verktøy det er for å holde oversikt over alt jeg har i hagen. Neste vår blir det ingen overraskelse når det dukker opp små grønne spirer, nå har jeg oversikt over alt jeg har i hagen, tror jeg da. ..

 

Stine
Stine