Ryddeklubb og produkter

fra Rydd bort rotet

Enten du trenger en hjelpende hånd for å komme i gang, en oppfriskning av hjemmet ditt, eller du trenger    hjelp fra start til mål på ryddereisen din... Rydd bort rotets produkter hjelper deg steg for steg gjennom den fasen av ryddereisen du er i. Gjennom minikurs, lister og den nye medlemsportalen som åpner i januar -24

Her finner du en oversikt over kurs og ryddeprodukter jeg kan tilby for å hjelpe deg på din ryddereise. 

Ryddehilsen fra Nina 


Om produktene

Alle produktene er digitale, det vil si at du får tilgang til innholdet med en gang. Ta gjerne kontakt med meg på Nina@Ryddbortrotet.no om du har spørsmål før du kjøper. 


Start ryddereisen din med daglige oppgaver og gode vaner som varer

Startkurset inneholder det du trenger for å vite hvor du skal rydde, hva du skal rydde og når du skal rydde. 

Det er så lett å utsette ryddingen til senere, når det passer bedre. Med dette startkurset kommer du i gang nå, fordi det er så lite som skal til for å komme i gang.

Sammen skal vi bidra til at du bygger opp de gode vanene slik at du klarer å rydde opp i hjemmet ditt og holde det ryddig, uten å stresse.Ryddekalenderen 2024

Ryddekalenderen 2024 med daglige ryddeoppgaver gjennom hele året. Når du vet hvor du skal rydde og når du skal rydde, er det enklere å komme i gang med ryddingen. 

Ryddekalenderen vil hjelpe deg å komme i gang og hjelpe deg å gjennomføre. Enten du gjør 10 ryddeoppgaver eller 365 vil du oppleve positive og synlige resultater i hjemmet ditt etter kort tid. 

Kalenderen kan printes ut eller brukes på nettbrett. 


Rydd bort rotets ryddeklubb - åpner januar 2024

1. januar 2024 åpner jeg den nye Rydd bort rotet ryddeklubben. Steg for steg, uke for uke, skal vi rydde oss gjennom hjemmet ditt og skape gode ryddevaner du vil ha med deg for alltid. 

Sett deg opp på venteliste nå og få den aller beste prisen - i tillegg til at du kommer i gang med en gang det nye året starter. 


Last ned gratis startguide

Første steg er å få på plass de daglige oppgavene. Dette gjør du gjennom å øve deg med små steg. I denne guiden får du hjelp til å komme i gang.

Vi starter også å jobbe litt med tankesettet - du vet, det som får deg til å utsette, eller til å gi opp før du er ferdig... Denne guiden er gratis, og for mange har dette vært nok til å endre hverdagen. 

Meld deg på og kom i gang nå, dette er det faktisk ingen grunn til å utsette.... Produkter

Førjulsboken - for nettbrett. En daglig oppgave fra 1. november og fram til jul. 

Førjulsboken - en trinn for trinn guide til en stressfri førjulstid

Førjulsboken - for utskrift. En daglig oppgave fra 1. november og fram til jul. 

Hjemmets ryddelister - for utskrift

Hjemmets ryddelister - digital planlegger for nettbrett

Hjemmets ryddelister - for nettbrett

Ryddekalender 2024

Ryddekalender 2024

Hagejournalen - for utskrift

Julelistene du kan printe ut gang på gang... 

Glade kunder og medlemmer

Anita 

Dette er den beste ryddeportalen jeg har vært med på, og jeg har testet ut noen før jeg fant deg!  

Jeg brakk en finger og klarte ikke gjøre så mye på flere uker, men jeg slappet av og ble ikke stresset, jeg visste jo at ryddesystemet ville få meg i gang igjen, med små steg 

 Inger

Jenny 

Mathilde

Førjulsboken har blitt en tradisjon for meg. Jeg tar den fram år etter år, og hvert eneste år etter at jeg tok den i bruk har jeg vært i rute, jeg kan ikke få rost den nok. Takk! Jeg er så takknemlig for denne medlemsportalen. Alle de små snuttene som får meg til å tenke, virkelig tenke, du stiller krav på en vennlig og god måte, jeg føler meg sett og forstått. Du har endret livet mitt. 

Denne førjulsboken for nettbrett er jo genial. Jeg fant nettopp ut at når jeg bruker Goodnotesappen du anbefaler, da kan jeg dele boken med mannen min slik at vi begge kan skrive inn og krysse av for det som er gjort. Dette er beste førjulsgaven jeg har fått noen gang... 

 


Endelig tok jeg meg tid til å laste ned hagejournalen, og du verden for et verktøy det er for å holde oversikt over alt jeg har i hagen. Neste vår blir det ingen overraskelse når det dukker opp små grønne spirer, nå har jeg oversikt over alt jeg har i hagen, tror jeg da. ..

 

Stine
Stine