Start ryddereisen din med små steg og gode ryddevaner 

La gode ryddevaner bli en naturlig og positiv del av hverdagen din, uten å stresse - last ned startguiden og  kom i gang i dag


Kom i gang nå med gratis startguide

Dette er for deg som: 

  • Vil skape gode rydde- og hverdagsvaner 
  • Vil bort fra skippertaksrydding  
  • Som mangler energi og motivasjon til å rydde
  • Som blir stresset av rot og alt for mange ting
  • Som vil at rydding ikke skal føles som et ork, men bli en naturlig del av hverdagen
  • Som vet at du må gjøre jobben for å se resultatene 

Dette får du i gratis programmet

Rydd bort rotet gratis journal

Tilgang til startguiden som tar deg detaljert gjennom de daglige oppgavene og det viktigste av alt... refleksjoner over hvorfor du skal og vil rydde. 

Nyttige planleggere og sjekklister

Liste over 100 ting du kan gi slipp på, menyplanlegger, digital notatbok ++ 

e-poster fra Rydd bort rotet som inspirerer og motiverer deg

E-poster kan være nyttige og og hyggelig å få, det er målet med de jeg sender til deg. Nyttige tips som vil inspirere og motivere deg i hverdagen og informasjon om mine produkter. Du kan når som helst melde deg av. 

Kalender 2024 print ut

Hvert år deler jeg ut en ny årskalender som du kan printe ut og bruke så mye du vil. Store gode ruter og plass til å legge inn ryddeoppgaver. Helt gratis til mine følgere - designet av meg. 

Tilbakemelding

Hva sier andre

Inger

Følger av nyhetsbrevet

Jeg har alltid vært en skippertaksrydder, har ikke orket å rydde hver dag. E-postene fra deg, og denne måten å tenke på med små steg hver dag, har gitt meg et helt annet syn på rydding, hverdagen min er snudd opp ned. Jeg kjenner hver dag på "godfølelsen" som du pleier å si.  
Guro

FØLGER AV NYHETSBREVET

Jeg har meldt meg på så mange ryddeblogger opp gjennom årene, men endelig, dine e-poster åpner jeg alltid og du får meg til å gjøre oppgaver jeg aldri før har tenkt over. Jeg er så glad. 
Torunn

Følger av nyhetsbrevet

At det skulle gjøre så stor forskjell "bare" på å endre måten jeg tenker om rydding.... Takk! Tankesettet har så mye å si. 
Elin

FØLGER AV NYHETSBREVET

Du har gjort rydding til noe annet enn fine krukker i et skap. Jeg ønsket meg et hjem som fungerer, som jeg gleder meg til å komme hjemme til og hvor jeg kan åpne ytterdøren og slippe inn folk uten å tenke på at jeg burde ryddet. Nå har jeg fått det, takket være din måte å tilnærme deg rydding på. 

Hei, jeg heter Nina og jeg har lært meg at rydding gir godfølelse

Rydding må ikke være et ork, det må ikke tappe deg for energi eller være noe du gruer deg til. Rydding er det som skal gi deg et hjem fylt med godfølelse og et hjem som fungerer for deg og dine.  

Jeg følte at jeg ryddet hele tiden, rotet stresset meg og jeg hadde ikke tid eller energi til å rydde hele tiden. Jeg måtte gjøre en endring. Jeg kunne ikke fortsette slik. 

Jeg har satt meg inn i mange ulike ryddemetoder, testet ut og lest meg opp på sammenhenger mellom rydding og gode vaner. Dette resulterte i Rydd bort rotet metoden.  

Dette handler ikke om de fancy oppbevaringsløsningene, men om hvordan du skal finne fram til gode ryddevaner i hverdagen som hjelper deg å rydde opp i gammelt rot og holde hjemmet ditt ryddig. 

Jeg har funnet min løsning på en god ryddehverdag, nå vil jeg at du skal få oppleve det samme. 


Start ryddereisen din med små steg og gode ryddevaner

La gode ryddevaner bli en naturlig og positiv del av hverdagen din, uten å stresse