Vennligst les betingelsene før du gjennomfører kjøpet

1. brukervilkår

Når du melder deg inn i medlemskapet "Ryddig med små steg", får du umiddelbart tilgang til alt innhold som ligger i portalen på innmeldingstidspunktet, samt nytt innhold så lenge du er medlem. 


Medlemskapet du kjøper er personlig. Brukernavn og passord kan ikke deles med andre. 

2. angrerett

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter (Angrerettloven kapittel 6 §22):

– tjeneste etter at tjenesten er levert, dersom levering har begynt med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke, og forbrukeren har erkjent at angreretten vil gå tapt når den næringsdrivende har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen,

– levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.


I det du har betalt og meldt deg inn, blir du automatisk logget inn og har umiddelbart tilgang til alt innhold i medlemsportalen. Derfor gjelder ikke lov om angrerett i dette tilfellet.


Rydd bort rotet ønsker likevel å tilby åpent kjøp på inntil tre dager.


For å benytte deg av angreretten må du sende skriftlig melding til Nina@Ryddbortrotet.no innen tre dager etter at du fullførte kjøpet. NB! Du kan ikke laste ned pdf filer fra medlemsportalen dersom du ønsker kjøpet hevet. 3. beløp, oppsigelse og bindingstid

Medlemskap i RYDDIG MED SMÅ STEG belastes automatisk med samme beløp hver måned, inntil medlemskapet sies opp. Du sier enkelt opp medlemskapet ved å avslutte det inne på din egen medlemskonto. 


Det er ingen bindingstid. Du kan si opp medlemskapet når du vil og melde deg inn igjen til når det passer deg. Om du har en abonnementspris som er lavere enn det som tilbys per dags dato, vil du miste tilgangen til den ved oppsigelse. Om du sier opp abonnementet og ønsker å bli med igjen på en senere dato, må du betale den prisen som gjelder på det tidspunktet.


I takt med prisutvikling ellers i samfunnet og økende innhold i medlemsportalen, vil også medlemsprisen øke. Du er imidlertid garantert samme månedspris som da du meldte deg inn, inntil medlemskapet sies opp. 


Hvis du velger å stoppe medlemskapet, vil du ha tilgang til portalen ut den perioden du har betalt for. Medlemskapet ditt vil bli avsluttet når tidsrommet du har betalt for utløper. 


Medlemskapet kan ikke settes på pause. 


Det gis ikke anledning til delbetaling. 


NB! Du er selv ansvarlig for ditt medlemskap. Jeg refunderer ikke medlemsavgiften selv om du ikke har logget inn på en måned eller to. Du  si fra til meg, eller avbryte medlemskapet selv for å unngå å bli trukket hver måned.


4. betaling

Du betaler for medlemskap med betalingskort via Stripe eller Paypal . Betaling skjer via trygge og sikre betalingsmetoder. Rydd bort rotet vil ikke få tilgang til dine kortopplysninger. Du får automatisk tilgang til medlemsportalen etter betaling og i tillegg får du tilsendt innloggingsinformasjon og kvittering for kjøpet på e-post. 


Ta kontakt med Nina@ryddbortrotet.no om du ikke mottar e-post eller innloggingsinformasjon. 


NB! Vær nøye med å skrive e-post adressen din riktig og sjekk først evt. spam/reklame eller søppelfilteret før du tar kontakt. 


5. betingelser for bruk 

Alt innhold på siden tilhører Bye9design - Rydd bort rotet - Nina Bakken Bye. Det er ikke lov å kopiere, videreformidle eller videreselge noe av innholdet. Brudd på dette vil bli fulgt opp juridisk, og du vil miste tilgangen til produktet. Du får ikke tilbake pengene.


Du kjøper tilgang til portalens innhold i medlemsperioden. Tilgangen kan benyttes til personlig bruk, men ikke til kommersiell bruk. 


Du kan ikke bruke produktet eller materialene som er tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av mine rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av Bye9design - Rydd bort rotet. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven åpner for det.


Utover dette kan du selvsagt laste ned og ta i bruk alt innhold slik det er ment for å hjelpe deg på din og din husstands ryddereise. 6. Ansvarsbegrensning

Bye9design - Rydd bort rotet fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til noen av mine nettsider, videoer, nyhetsbrev, medlemsportal eller annet innhold. Jeg har gjort alt jeg kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet.


Ved å betale for medlemskapet aksepterer og godtar du, at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater på ryddereisen din, som følge av din deltakelse i medlemskapet Ryddig med små steg. Jeg tilbyr ingen garantier om resultater i eget hjem. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av din egen innsats. 


7. oppsigelse

Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at Bye9design - Rydd bort rotet kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp medlemskap uten refusjon av medlemsavgift, dersom medlemmet ikke opptrer med god folkeskikk ovenfor eier eller andre medlemmer. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene.


8. force majeur

Er jeg forhindret fra å levere - eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av omstendigheter jeg ikke kan råde over, så som brann, krig, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, virus, alvorlig sykdom, samt mangler ved eller forsinkelser av -leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Bye9design - Rydd bort rotet fritatt for ansvar. 


9. sikkerhet og personvern

Jeg benytter SSL (Secure Socket Layer) på alle nettsider, hvilket betyr at alle betalinger er kryptert. 


Når du gjennomfører et kjøp fra Bye9design - Rydd bort rotet, vil din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon bli lagret. NB! Med betalingsinformasjon menes beløp og betalingsdato, ikke kortinformasjon. Du vil motta e-poster relatert til produktet. Jeg tar ditt personvern på alvor, og vil ikke misbruke eller dele din informasjon. Du kan lese personvernvilkårene for å se hvordan dine data blir behandlet. 

10. salg til mindreårige

Dersom du er under 18 år må du ha tillatelse fra verge for å binde deg til medlemskapet. 

11. feil eller mangler

Bye9design - Rydd bort rotet vil hele tiden forsøke å holde informasjonen på siden og i produktet korrekt og oppdatert, men jeg kan ikke garantere at ikke feil vil oppstå. Jeg tar ikke ansvar for eventuelle tap eller feil som måtte skje basert på innholdet på siden.


Om du i forbindelse med ryddeprosjekt kaster verdifulle ting eller blir skadet som følge av ryddeoppgaver, kan ikke Bye9design - Rydd bort rotet lastes. Du er selv ansvarlig for å ivareta din egen sikkerhet når du rydder, samt at du skaffer deg forståelse for verdien av ting du gir bort, selger eller kaster. 

12. oppdateringer

Disse betingelsene blir oppdatert med jevne mellomrom. Du er bundet av slike oppdateringer, og bør derfor besøke denne siden periodisk.Siste oppdatering: 25.07.21