juli 31

0 comments

Lag et permanent resirkuleringssystem i garasjen og hageboden

By Nina Bakken Bye

juli 31, 2019Lag et permanent resirkuleringssystem i garasjen og hageboden


Det er siste dag i månedens ryddeprosjekt. Hele tiden har du blitt oppfordret til å bruke sorteringsplassen du laget deg 2. juli: https://www.ryddbortrotet.no/garasjerydding-vi-starter-med-a-lage-et-sorteringssted/

Når du nå er godt i gang med ryddeprosjektet, kanskje er du til og med ferdig, er det på tide å se litt framover. Hvordan skal du klare å holde det ryddig? 

Her kommer et permanent resirkuleringssystem i garasjen og hageboden inn i bildet. Lag deg et system med bokser/kasser hvor du umiddelbart kan sortere ting som skal kastes, gis bort eller selges. Når kassene nærmer seg fulle er det på tide å håndtere de. Enten ved å kaste, kontakte noen som kan tenke seg tingene eller legge ut for salg. Dette kan selvsagt også gjøres fortløpende.

NB! Størrelsene på kassene kan være avgjørende for hvor effektivt dette blir for deg. Blir de for store og det sjelden er noe som legges ned i de, kan du lett glemme håndteringen. Blir de for små og du ofte har noe å legge ned i de, kan du bli lei av å stadig måtte håndtere tingene. Finn noe som passer din mengde ting det er sannsynlig du kommer til å håndtere hver uke eller måned. 

Har du behov for nye oppbevaringsløsninger, kan du ta en titt på Rydd bort rotets anbefalinger her.Inspirasjon 

Ta gjerne en titt innom pinterestkontoen til Rydd bort rotet. Der har jeg samlet mange praktiske og flotte oppbevaringsløsninger til garasjen.

Hold vedlike ditt ryddige kjøkken gjennom sonerydding. En uke hver måned har kjøkkenet fokus når vi grunnrydder. Les mer om sonerydding her. Meld deg også på nyhetsbrevet. Hver søndag, samt den 1. i hver måned, sender jeg deg en epost med påminnelse om hvilken sone vi rydder i og nyttige ryddetips.


Her finner du flere "Dagens ryddetips"