Opprydding og organisering av elektrisk verktøy, ladere ol.

Opprydding og organisering av elektrisk verktøy, ladere ol.

I dag finnes det en hel rekke med hjelpemidler til ulike snekker-, elektriker- og rørlegger- oppdrag. Noen av oss er gode på å gjøre ting selv hjemme, og det er bra så lenge det er innenfor rammene av det som er lov og forsvarlig. Men for å gjøre ting selv trenger vi gjerne noen hjelpemidler og disse finnes det utallige av. I dag står derfor opprydding og organisering av elektrisk verktøy, ladere ol. på programmet. 

Let fram stort og smått slik at du får skaffet deg en oversikt. Start med å legge til side ødelagte verktøy samt ekstrautstyr og ladere, som du ikke vet hvor hører hjemme. Legg så til side alt du bruker regelmessig. 

Nå gjenstår det ting du ikke bruker så ofte, eller ting du sjelden eller aldri bruker. Det er disse du nå skal ta hånd om og avgjøre videre skjebne for. Vær streng med deg selv og bestem deg for om det er realistisk at du vil ta dette verktøyet i bruk. Kanskje ble du ikke så fornøyd med det som du trodde du skulle bli. Kanskje har du et annet verktøy som kan brukes til det samme som du er langt mer fornøyd med og bruker ofte. 

Gjør en vurdering om det er på tide å kaste noe, gi bort eller selge noe av det du har liggende. 

Ved kassering må du ta stilling til søppelsorteringen i din kommune. Hvor kan du levere inn elektrisk avfall. 

Etter sorteringen skal du nå stå igjen med verktøy som virker og verktøy som er i bruk. Forhåpentligvis har du nå både fått bedre plass i garasjen og god oversikt over alt du har.

Husk at rydding i garasjen og hageboden ikke nødvendigvis skjer i kategorier slik du får tips om her. Ofte er det enkleste å rydde seg fra tak til gulv, fra venstre til høyre og små deler av gangen. Når vi likevel snakker om kategorier, så er dette for å gjøre det enkelt for deg når du er kommet så langt som til sortering av ting. 

Ta gjerne et tilbakeblikk på de første dagene i juli for å få mer tips om hvordan du kommer i gang med å rydde garasjen og hageboden. Lykke til! 


Inspirasjon 

Ta gjerne en titt innom pinterestkontoen til Rydd bort rotet. Der har jeg samlet mange praktiske og flotte oppbevaringsløsninger til garasjen.

Hold vedlike ditt ryddige kjøkken gjennom sonerydding. En uke hver måned har kjøkkenet fokus når vi grunnrydder. Les mer om sonerydding her. Meld deg også på nyhetsbrevet. Hver søndag, samt den 1. i hver måned, sender jeg deg en epost med påminnelse om hvilken sone vi rydder i og nyttige ryddetips.

Her finner du flere "Dagens ryddetips"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.