juli 29

Opprydding i padleutstyr, båt og fiskeutstyr

0  comments


Opprydding i padleutstyr, båt og fiskeutstyr


Sommeren er høysesong for padling, båtliv og fiske. Det er derfor veldig greit å skaffe seg en oversikt og gjøre en opprydding i padleutstyr, båt og fiskeutstyr. 

Som med hagemøblene vi ryddet i tidligere, er dette utstyr som gjerne er i bruk på denne årstiden. Der er derfor enkelt å få oversikt over hva du ikke bruker og hva som er utslitt og det du ikke trenger å oppbevare. 

Start med å hente fram ødelagte padleårer, fiskestenger, redningsvester ol. som du av en eller annen grunn har tatt vare på. Er det noe som kan repareres så gjør det nå. Hvis ikke er det på tide å ta farvel. 

Redningsvester som er blitt for små til barna kan du gi bort eller selge om de er i god stand og ikke for gamle. NB! Redningsvester kan gå ut på dato! Her får du tips til vedlikehold fra redningsselskapet: https://www.redningsselskapet.no/sikker-til-sjos/redningsvesten-trenger-vedlikehold/

Hos direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap finner du informasjon om redningsvester for barn: https://www.sikkerhverdag.no/trygge-produkter/klar-og-utstyr/redningsvest-til-barn---dette-bor-du-vite/


Padle og båt hobby kategorien, kan være vanskelig å rydde i, ettersom mye av utstyret kan være kostbart. Det kan være at du supplerer med bedre kvalitet og lar det gamle bli liggende. Det kan være en hobby du har hatt lenge og som nå er lagt på hylla eller det kan også være en hobby du elsker og mye av utstyret er i bruk ofte. Uansett hva din grunn for å ha dette utstyret er, tar det plass. Det er derfor smart med en opprydding som gir deg oversikt over det du har og en mulighet til å organisere tingene på en oversiktelig måte. 

For deg som har lagt hobbyene på hylla av en eller annen årsak, kan det være både tungt og vemodig å kvitte seg med tingene. Hvis du har god plass er det i utgangspunktet ikke noe problem å beholde tingene, kanskje har du noen i tankene som skal ta over alt med tid og stunder. Men alt krever vedlikehold, også når det oppbevares, tenk deg derfor godt om og vurder om du allerede nå kan gi bort eller selge noe. 

Har du derimot en overfylt garasje, hagebod eller kjellerbod og du ikke lenger har padle eller fiskelivet som hobby, vil det gjøre stor forskjell for deg om du kan gi bort eller selge noe av utstyret. Du slipper å gå rundt med dårlig samvittighet for at tingene ikke er i bruk. Eller du slipper å gå rundt og være lei deg fordi du ikke kan fortsette med en kjær hobby om det er helsa som er årsaken. 

Lykke til med oppryddingen! Inspirasjon 

Ta gjerne en titt innom pinterestkontoen til Rydd bort rotet. Der har jeg samlet mange praktiske og flotte oppbevaringsløsninger til garasjen.

Hold vedlike ditt ryddige kjøkken gjennom sonerydding. En uke hver måned har kjøkkenet fokus når vi grunnrydder. Les mer om sonerydding her. Meld deg også på nyhetsbrevet. Hver søndag, samt den 1. i hver måned, sender jeg deg en epost med påminnelse om hvilken sone vi rydder i og nyttige ryddetips.


Her finner du flere "Dagens ryddetips"Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350