Julelister holder orden på alt

Julelister holder orden på alt

For mange år tilbake begynte jeg å skrive ned alt jeg skulle gjøre før jul. Etterhvert tok jeg i bruk kalenderen og noterte hva jeg skulle gjøre og når jeg skulle gjøre det. Jeg fikk full kontroll på oppgavene, det ble mye enklere å prioritere og stressnivået senket seg. Etterhvert laget jeg også lister som kunne gjenbrukes år etter år. 

Julekortlisten med adresser er kjekk å ha og du slipper å lete etter adressene hvert år. Julegavelistene hjelper deg å holde kontroll på gavebudsjettet. De er også gode å ha slik at du ikke kjøper samme gaver flere år på rad.  Men også en liste hvor du legger inn julemenyen og hva som skal kjøpes inn er god å ha for å holde oversikt. Og legger du inn oppskrifter på både julekaker og middagsretter, så er det bare å lete fram julepermen neste år også 😉 Alt ligger klart og oversikt over juleforberedelsene er samlet på en plass. Endringer og tilføyelser er ikke noe problem. Du kan enten korrigere på listene du har eller legge til noen nye. Skriv ut noen ekstra eksemplarer du kan bruke til det. 

Hvilke lister inneholder denne gratis pakken?

 1. Framside
 2. Prioriterte oppgaver
 3. Julekort
 4. Julegaver type 1
 5. Julegaver type 2
 6. Julens handleliste
 7. Julemeny
 8. Julemeny
 9. Julerydde og julevaske
 10. Julerydde og julevaske
 11. Liste over type julekaker
 12. Liste over type julekaker
 13. Julens oppskrifter (plass til å skrive ned hele oppskriften)
 14. Julens oppskrifter
 15. Notater blank side
 16. Notater linjert side
Julelister holder orden på alt

Hvordan gjør jeg det? 

Disse listene får du gratis når du melder deg på nyhetsbrevet til Rydd bort rotet. Hver søndag sender jeg ut en epost om neste ukes sone som vi skal rydde i. Den 1. i hver måned får du en epost om hvilken rutine og vane vi skal jobbe med i kommende måned. Du vil også få en epost når vi kjører igang med ryddeutfordringer eller ryddecamp som vi skal gå igang med i løpet av 2019. Du kan selvfølgelig melde deg av nyhetsbrevet når som helst.

Når du er påmeldt nyhetsbrevet, får du en velkomstepost som forklarer hvordan du laster ned og skriver ut listene. Det er superenkelt. Alle som kan skrive ut et brev eller ark på en skriver, kan skrive ut disse listene også. 

Julelistene kan skrives ut så mange ganger du vil og du velger selv om du vil ha dobbelsidig utskrift eller kun på den ene. Du kan velge mellom A4 eller A5 størrelse på utskriftene. 

Blir det mange som ønsker disse listene, skal du se det kan bli en årlig juletradisjon. Jeg jobber også med noen andre lister som ikke er sesongavhengig.... 

Du vil kanskje like disse artiklene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Praktiske ryddetips og inspirasjon til et ryddig hjem 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få de beste tipsene direkte i innboksen 

By signing up you agree to our terms