juni 30

0 comments

Vi rydder garasjen og hageboden i juli

By Nina Bakken Bye

juni 30, 2019Vi rydder garasjen og hageboden i juli


Juli, sommer og ferietid. Vi rydder garasjen og hageboden i juli fordi det er godt å være ute. Forhåpentligvis slipper vi å fryse og det er hyggeligere på holde på en stund utendørs. På denne tiden av året, er kanskje noe av det vi vanligvis lagrer her, i bruk ute i hagen eller på verandaen. Med færre ting rundt oss blir det enklere å rydde. 

For deg som kjenner et lite snev av panikk når du hører ordene "rydde i garasjen", det er ok, men pust med magen. Dette skal du nemlig fikse.  I løpet av juli skal du få en rekke praktiske oppgaver som hjelper deg. Men det viktigste er å ha en plan og jobbe systematisk. 

Ikke alle har en egen hagebod, mange har i stedet hageutstyret i garasjen. Andre igjen har hageutstyr, bil og sykkelting i en kjellerbod. Av den grunn skal vi stort sett rydde i kategorier. Det gjør at du kan konsentrere deg om ulike grupperinger av ting, uavhengig av hvor disse tingene blir oppbevart. 


Vi rydder garasjen og hageboden i juli


Hvor skal du starte? 


For mange er det overveldende å gå igang med rydding av garasje og hagebod. Vi oppbevarer gjerne mange ting her som ikke passer inn andre steder. For noen er dette til og med et lager for alt det ikke er plass til innendørs... Det store spørsmålet blir derfor ofte. Hvor skal jeg starte?

Svaret er ikke så vanskelig. La blikket vandre litt rundt og start der du føler for. Generelt er det smart å starte i en ende og jobbe seg videre derfra. Du kan likevel starte midt i, men jobbe deg systematisk videre derfra. Ikke hopp og sprett fra en ting til en annen, eller en side av garasjen til en annen. Se deg ut et sted du vil starte og begynn der. 

1. juli setter vi i gang med planlegging av juli måneds ryddeprosjekt. Blir du med? 


Her finner du flere "Dagens ryddetips" 


Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ryddig med små steg

Ryddig med små steg

Ryddeklubben for deg som vil skape deg et hjem du trives i - som er enkelt å holde ryddig

✨Ikke gå glipp av de beste ryddetipsene!✨

 Få ukentlige ryddetips og ryddeinspirasjon direkte i innboksen din. Hver måned får du også din egen ryddekalender for å øve på gode ryddevaner...