mai 21

0 comments

Rydd plass til skoene dine og hold orden i gangen

By Nina Bakken Bye

mai 21, 2019

Reklame

Rydd plass til skoene dine og hold orden i gangen 


Har du barn og ungdommer i huset, har du nok mer enn en gang opplevd å nesten snuble i sko når du kommer inn ytterdøren. Det vitner i mange tilfeller om liv og rørelse i hjemmet når gangen er fylt med sko og huset fylt med folk. Men når venner og kjente har tatt med seg skoene sine og dratt hjem, er det ikke like sjarmerende med hauger av sko i gangen. ​

I dagens oppgave skal du ta en titt på plassen hvor du/dere setter fra dere skoene. Hvor mange sko er det egentlig plass til før det er fullt?

De aller fleste har mer enn et par sko de bruker i løpet av en uke. Det gjør at det raskt blir stående mer enn et par sko per familiemedlem i gangen. Spesielt om det ikke finnes en enkel og lettvint løsning for å gjemme de unna. 

Når du nå har tenkt på hvor mange sko det er plass til i gangen din, vil det avhenge av både gulvplass og hvilken oppbevaringsløsning du har. Åpne skohyller passer veldig godt til sko som brukes daglig. Med skohyller får du løftet skoene opp fra gulvet. Det gjør at det blir enklere å holde det rent på gulvet og du får samlet alt på en plass. Det ser mye ryddigere ut enn om skoene står på gulvet. 

Skoskap og hyller inne i garderobeskap er flotte til å oppbevare sko som ikke brukes daglig. Store og dekorative kurver egner seg godt for flip flopper/slippers, tøysko og sandaler. 

Gjør en skikkelig opprydding av familiens sko i dag. ​Noen ganger kan det også være greit å tenke over om du virkelig trenger alle skoene du oppbevarer. Ta en titt på innlegget: ​Hvor mange sko trenger du egentlig?


Rydd plass til skoene dine og hold orden i gangen

Reklame/Affiliatelink Hviit.no


Her finner du flere "Dagens ryddetips"