Hvor mange sko trenger du egentlig?

Hvor mange sko trenger du? 

Ja, si det. Du må nok svare på det spørsmålet selv. Dette er svært individuelt avhengig av type sko man må ha. Selv har jeg aldri forstått at det er mulig å ha 10 par ulike joggesko eller mer. Jeg har rett og slett ikke skodilla. Men når det er sagt så liker jeg gode og fine sko. Men nå til saken, hvor mange sko trenger du egentlig?

I dag skal du få en morsom oppgave av meg. Du skal nemlig hente fram alle joggeskoene dine og samle de på en plass. I denne gruppen passer joggesko du trener i, både inne og utendørs og joggesko eller sneakers som du går i på jobb eller fritid. Goretexsko og andre utendørs terrengsko skal også være med. Ikke ta med tøysko i denne kategorien.

Hvor mange slike sko har du egentlig? Det hadde vært gøy om du la igjen en kommentar under dette innlegget og fortalte om det. Jeg skal gjøre det med en gang jeg har talt opp mine egne 😉

Nå skal du kvitte deg med sko som er for små, sko som er ødelagte, sko som er vonde og sko du ikke lenger bruker. Gamle utslitte joggesko uten demping er ikke bra å gå med. Og husk, det er begrenset hvor mange hagesko du trenger.... Det er altså ingen god idé å sette bort mer enn et par utslitte joggesko til hagebruk. Husk, du skal kvitte deg med rotet ditt. 

Skoene du ikke lenger skal ha, kan du selge, gi bort eller kaste. Hvor mange par klarte du å kvitte deg med?


Sett på plass skoene du skal beholde. 

Her finner du flere "Dagens ryddetips" 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.