Skaff deg oversikt over campingutstyret ditt

Skaff deg oversikt over campingutstyret ditt

I dag er oppgaven følgende: Skaff deg oversikt over campingutstyret ditt. Her finnes det mange varianter liggende på loft og i kriker og kroker i garasjen. 

Kanskje har du tatt vare på det lille teltet du brukte på dine første fisketurer i marka. Det teltet som etterhvert trakk inn mer vann enn det holdt ute. Det er noe med nostalgien som gjør at du ikke klarer å kvitte deg med det. Men skal du noensinne bruke det igjen, og hvor mye plass skal du tillate at det bruker i din garasje om drømmen din er å få plass til bilen? 

Ta et bilde slik at du husker fargene og fasongen på teltet. Sett det opp i hagen slik at ungene kan leke med det i sommer og kast det når det ikke er gøy lenger. Har du utstyr som er i god stand og fortsatt kan brukes i mange år, må du gjøre en streng vurdering. Er det i bruk, kommer det til å bli tatt i bruk og i så fall når? Har du virkelig plass til å oppbevare det når det ikke er i bruk? Hvorfor skal du ta vare på det om du ikke kommer til å ligge i telt igjen? Er du sikker på at noen av barna vil ta over teltet om noen år... 

Innenfor kategorien campingutstyr finner vi i tillegg til telt og lavvo, både soveposer, liggeunderlag, gassbrennere, primus, kokeutstyr, lamper, insektnett, hengekøyer, campingbord, stoler, ryggsekker ol.

Ta vare på alt utstyret som er i bruk. Kanskje kan du vurdere å lage en tørkeplass til telt eller lavvo. Og bruk bokser og kasser til utstyr som tåler å stå ute. Da er det enkelt å finne det du skal ha på neste tur. 

Ikke alle garasjer egner seg til å oppbevare telt, sekker og soveposer. Tenk deg også godt om før du oppbevarer slike ting i tette plastbokser. Det er ikke mye fukt som skal til før det kan bli muggdannelse om det ikke slipper til luft. 

Samme rydderegler er egnet å følge i denne kategorien som i andre. Kast det som er ødelagt, behold det du bruker, gi bort eller selg. 

Lykke til!


Inspirasjon 

Ta gjerne en titt innom pinterestkontoen til Rydd bort rotet. Der har jeg samlet mange praktiske og flotte oppbevaringsløsninger til garasjen.

Hold vedlike ditt ryddige kjøkken gjennom sonerydding. En uke hver måned har kjøkkenet fokus når vi grunnrydder. Les mer om sonerydding her. Meld deg også på nyhetsbrevet. Hver søndag, samt den 1. i hver måned, sender jeg deg en epost med påminnelse om hvilken sone vi rydder i og nyttige ryddetips.

Her finner du flere "Dagens ryddetips"

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.