Dagens ryddetips fra Rydd bort rotet

Dagens ryddetips - nye tips hver dag fra Rydd bort rotet


Dagens ryddetips - små ryddige steg hver dag 


Drømmer du om et ryddig og organisert hjem? De aller fleste gjør det, men alt for ofte starter de i feil ende. Du vet, rot er noe som kommer over tid, det er derfor ikke gjort over natten å rydde opp. Men, du kan jo alltids drømme om at noen kommer hjem til deg og på magisk vis rydder opp og organiserer hjemmet ditt. Tenk deg så herlig det hadde vært å startet på nytt, hvor alt har sin plass og du har oversikt og system over alt. Det hadde vært noe det.

Nå er det nok slik at de fleste av oss må rydde opp etter oss selv. Dette skal vi gjøre i tillegg til jobb, skole, matlaging, trening, sosialt liv, frivillig arbeid og for noen dårlig helse. Men uansett hvor travelt du selv synes du har det, er det mulig å få tid til litt rydding hver dag. Det handler rett og slett om å utnytte tiden du har tilgjengelig og ha konkrete oppgaver du skal gjennomføre. 

Dagens ryddetips tar for seg ulike tema hver uke og hver dag gjennom hele året. Hver dag finner du en oppgave som du bare gjennomfører. Du trenger ikke lure på hva du skal gjøre eller hva du skal prioritere å rydde i dag, du bare gjør oppgaven du får. 

Med små steg rydder du hjemmet ditt litt hver dag. Noen oppgaver vil ta flere dager å gjennomføre og andre oppgaver passer kanskje ikke for deg. Ikke alle har barnerom og garasje som skal ryddes, noen har ett roterom mens andre har mange. Ta en titt på oppgavene og gjør det som passer for deg. Etterhvert vil det bli enklere og enklere å selv se hvor du skal rydde og hva du skal starte med. 

 

Fokus og tålmodighet


Det viktigste for deg nå er å komme i gang. Start med dagens oppgave og forsøk så ofte som mulig å gjennomføre oppgavene som dukker opp her hver dag kl. 07.00. Meld deg på nyhetsbrevet, da vil du få en påminning hver søndag om oppgavene samt andre nyttige ryddetips i sonen vi rydder i.

Husk, det er viktig å holde fokus når du rydder. Finn ut hva dagens oppgave er, sett mobilen på 15 minutters nedtelling og rydd konsentrert. Det er helt utrolig hvor mye du får gjort i løpet av 15 minutter når du konsentrerer deg kun om oppgaven du har fått.

Denne ryddingen krever også en dose tålmodighet, spesielt i starten. Du ser kanskje ikke effekten med en gang om det er mye å rydde. Kanskje er det et ork å rydde 15 minutter i tillegg til alt det andre du skal gjøre, men jeg lover deg, hold ut først noen dager, så noen uker og du vil oppleve en annen stemning og følelse i hjemmet ditt. MEN, du må være konsekvent, og du må bestemme deg for at dette skal du fikse. Da klarer du det, helt sikkert.


Hvordan skal du klare å huske på ryddetipsene?


Meld deg på nyhetsbrevet. Da får du en epost hver søndag samt den  1. i hver måned. Der minner jeg deg på hvilken sone vi skal rydde i, samt at du får en link til "Dagens ryddetips". Orker du ikke eposter? Da kan du sette på en påminning på telefonen din hver dag, slik at du husker å titte innom. Praktiske ryddetips og inspirasjon til et ryddig hjem 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få de beste tipsene direkte i innboksen 

By signing up you agree to our terms