Online ryddehjelp med Rydd bort rotet

Det hjelper å rydde sammen med noen

Ryddehjelp 


Rot i hjemmet ditt kan føre til stress, trøtthet, utmattelse og sykdom. Derfor er det viktig å finne en balanse hvor du tar kontroll over tingene i hjemmet ditt, ikke motsatt. Det beste er å jobbe med ryddevanene dine før du kommer i en slik situasjon, men har rotet tatt overhånd, finnes det løsninger. Rydd bort rotet tilbyr hjelp til deg i ulike faser av ryddeprosessen. 


I ukentlige blogginnlegg finner du informasjon om sonerydding, ryddetips, månedens rutine/vane og smarte oppbevaringsløsninger. Melder du deg på nyhetsbrevet får du en ukentlig påminnelse om hvilken sone vi skal rydde i, samt noen ryddetips for å komme i gang. Dette er helt gratis og en flott metode for å komme igang og kjenne på ryddemotivasjonen. 


Behovet for å få litt ekstra hjelp til å komme igang, en liste over ting som er smart å rydde, og ikke minst støtte og oppmuntring underveis, er motiverende for veldig mange. Rydd bort rotet tilbyr derfor ulike metoder for Ryddehjelp tilpasset ditt behov. Fra enkle sjekklister til ryddeutfordringer i ditt eget tempo og personlig ryddehjelp.  Gratis medlemskap - startside

10 steder du bør rydde hver dag

Daglig ryddeliste med de 10 viktigste stedene du bør rydde hver dag. Det høres kanskje uoverkommelig ut, men gi det en sjanse.  


Dette er oppgaver du vanligvis utsetter, men som vil spare deg massevis av tid og frustrasjoner om du fikser det med en gang. En smart og effektiv måte å komme i gang eller ta kontroll med ryddingen på. Og ikke minst, du vil se resultatene med en gang.  


Sjekklisten samt tips og råd til alle 10 punktene får du gratis som medlem av Rydd bort rotet


Hvis du ikke allerede får nyhetsbrevet fra oss, så husk å krysse av for det. Da får du virkelig utbytte av medlemskapet og ryddetipsene. 

Ryddig og rent hjem til jul – MÅ, bør og kan vente

Rydd et roterom 


Kommer i februar 2019


I starten av februar lanseres første ryddeutfordring. Nemlig "Rydd et roterom". Målet er at du skal ha ryddet et roterom i hjemmet ditt i løpet av en uke.   


Du vil få tips og råd om hvordan du kommer i gang, praktiske oppgaver, hvordan du legger en ryddeplan, og ikke minst, du vil lære hvordan du skal klare å gi slipp på ting du ikke lenger har bruk for m.m.


Utfordringen er gratis, men du må melde deg på  


Detaljert informasjon og påmelding kommer i januar. 

Gratis medlemskap - startside

Vårrengjøring


Kommer i mars/april 2019


Dette året kan du gå våren og sommeren i møte med et rent og ryddig hjem.  


Først legger vi en plan og setter oss et mål, deretter begynner vi å rydde. Du får tips og råd til hvordan du planlegger ryddingen, hvordan du kommer i gang, hvilke rom du bør prioritere og hva du bør prioritere. 


Du får praktiske ryddeoppgaver av meg, og du vil lære hvordan du skal klare å gi slipp på ting du ikke lenger har bruk for. 


Jeg vil i en gitt periode svare på spørsmål og personlig følge deg opp underveis i denne utfordringen. Sammen skal vi nå målet! 


Mer informasjon, pris og påmelding kommer i løpet av februar. 

Rydd et roterom

rydd hobbyrommet 

Kommer høsten 2019


Enten du har dedikert et eget rom til hobbyting og hobbyprosjekt, eller du har prosjekter liggende litt over hele huset, i kjelleren og garasjen, er det smart å ta en skikkelig opprydding. 


I denne ryddeutfordringen vil du få tips til oppbevaringssystemer, du vil bli utfordret på hvordan du bruker tingene dine, hvordan du kan ta kontroll over innkjøp av nye ting, hva du kan gjøre med hobbyting du ikke lenger bruker med mer. 


Jeg vil i en gitt periode svare på spørsmål og personlig følge deg opp underveis i denne utfordringen. Sammen skal vi nå målet! 


Mer informasjon, pris og påmelding kommer i løpet av februar. En stressfri og ryddig førjulstid 

Kommer høsten 2019


Denne utfordringen er for deg som stresser før jul og alltid er på etterskudd med juleforberedelsene. 


Vi skal ta for oss planlegging og målet med juleforberedelsene dine. Vi skal prioritere oppgaver 


Jeg vil i en gitt periode svare på spørsmål og personlig følge deg opp underveis i denne utfordringen. Dette blir både gøy, krevende og ikke minst en fantastisk reise gjennom tid. 


Mer informasjon, pris og påmelding kommer i løpet av våren/sommeren. Rydd bort rotet med Nina


Personlig ryddehjelp  

Kommer våren 2019


Straks alt er klart åpner jeg opp for at du kan få personlig veiledning - online - av meg. 


Har du behov for hjelp til å få ryddet et rom eller hele hjemmet ditt? Trenger du noen som kan veilede deg og tilpasse oppgavene slik at det passer til ditt hus, sitt roterom? Kanskje trenger du noen som kan motivere deg, følge deg opp og støtte deg i prosessen?


Da kan personlig ryddehjelp være det du trenger. Vi satser på videomøter, slik at du kan få hjelp uansett hvor du bor. 


Jeg gleder meg til å komme tilbake med mer informasjon i løpet av nyåret. 

Nå kan du bli gratis medlem hos oss.


Ryddetips kun for medlemmer - 10 steder du bør rydde hver dag, dette må du rydde hver uke, dette må du rydde hver måned, samt sjekklister og kalender. Husk å krysse av for nyhetsbrevet for å få best utbytte av ditt gratis medlemskap.  

hva følgere av bloggen sier 


Tilbakemeldinger fra følgerne våre 

"Jeg har fått øynene opp for 15 minutter rydding hver dag og da jeg forsto at det var lurt å holde meg til sonene vi er i, ble det enklere. Til å begynne med ryddet jeg 15 minutter her og 15 minutter der fordi jeg ble så gira. Men så leste jeg en epost fra deg der du sa at vi måtte begynne med små steg. Det ga mening, for det ble mange 15 minutter hver dag den første uken. Nå rydder jeg 15 minutter hver dag i sonen vi er i og jeg ser allerede stor forskjell."

Else 

Følger siden 10.november 2018

"Det er lenge siden jeg har hatt så rolige morgener. Klærne ligger klare til meg og ungene. Ja, jeg rekker til og med en kopp te før vi drar avsted. Kveldsrutiner er kommet for å bli. Gleder meg til å lære flere vaner i løpet av året. 
​​

Maren

Følger siden 2. november


© 2019 Rydd bort rotet. All rights reserved

Praktiske ryddetips og inspirasjon til et ryddig hjem 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få de beste tipsene direkte i innboksen 

By signing up you agree to our terms