Online ryddehjelp med Rydd bort rotet

Det hjelper å rydde sammen med noen

Ryddehjelp online


Rot i hjemmet ditt kan føre til stress, trøtthet, utmattelse og sykdom. Derfor er det viktig å finne en balanse hvor du tar kontroll over tingene i hjemmet ditt, ikke motsatt. Det beste er å jobbe med ryddevanene dine før du kommer i en slik situasjon, men har rotet tatt overhånd, finnes det løsninger. Rydd bort rotet tilbyr hjelp til deg i ulike faser av ryddeprosessen. Ryddehjelp online - praktiske ryddetips med små steg i  en travel hverdag. 


I ukentlige blogginnlegg finner du informasjon om sonerydding, ryddetips, månedens rutine/vane og smarte oppbevaringsløsninger. Melder du deg på nyhetsbrevet får du en ukentlig påminnelse om hvilken sone vi skal rydde i, samt noen ryddetips for å komme i gang. Dette er helt gratis og en flott metode for å komme igang og kjenne på ryddemotivasjonen. 


Behovet for å få litt ekstra hjelp til å komme igang, en liste over ting som er smart å rydde, og ikke minst støtte og oppmuntring underveis, er motiverende for veldig mange. Rydd bort rotet tilbyr derfor ulike metoder for Ryddehjelp tilpasset ditt behov. Fra enkle sjekklister til ryddeutfordringer i ditt eget tempo og konkrete ryddetips.   10 steder du bør rydde hver dag

Sjekkliste - 10 daglige ryddesteder

Her finner du sjekklisten over 10 ting du bør rydde hver dag. Last den ned og print den ut. Hver dag når oppgaven er gjort, krysser du av. Oppdag gleden over å skape nye rutiner i hverdagen din, og ikke minst, hvor ryddig det blir rundt deg. 

For å få fullt utbytte av sjekklisten er det smart å lese artikkelen "10 steder du bør rydde hver dag".  

Rydd et roterom - gratis ryddekurs


Rydd et roterom - en kickstart på ryddeprosessen 


Gi ryddeprosjektet ditt en kickstart med dette gratis kurset: "Rydd et roterom". Målet er at du skal ha ryddet et roterom i hjemmet ditt i løpet av en uke.   Din guide til planlegging og listeskriving

Din guide til planlegging og listeskriving


KOMMER I 2020 


Mange tenker nok at det er bortkastet tid å planlegge hvor og hva man skal rydde. Hver dag går jo uansett med til å rydde, så hvorfor bruke tid på planlegging? 


I guiden vil du lære å planlegge og prioritere de viktige ryddeoppgavene - i tillegg til å skrive lister som er mulig å gjennomføre. 

10 steder du bør rydde hver dag

Enten du har et helt hus fylt med rot, eller kun enkelte steder i huset, så kan det føles overveldende å sette i gang. For hvilken ende er det egentlig best å starte i? 


Etter mange år med rydding i et hjem med fire barn, to voksne, hund, katt, undulater, hamster og akvarium, er min konklusjon at faste rutiner og hverdagsrydding er det som virker. 


Men hvilke rutiner er viktige og hva bør du rydde hver dag? Det finnes ingen fasit på det, ettersom hvert hjem er unikt. Jeg har likevel, gjennom egne erfaringer, og i støtte med profesjonelle ryddere, funnet fram til en liste på 10 ting som vil gi deg mindre stress i hverdagen, og et ryddigere hjem. 

Ukens ryddeprosjekt

Ukens ryddeprosjekt har blitt veldig populært. Hver søndag legger jeg ut en ny ryddeoppgave. Du kan bruke hele uken på å gjøre den ferdig om du vil. 


Noen ganger tar oppgaven 5 minutter, andre ganger må du dele den opp over flere dager. 


Hvor lang tid du bruker er helt individuelt. Det avhenger nemlig både av mengden rot du har, hvor fokusert og effektivt du jobber, og formen din. 


Det er viktig at du ikke forsøker å ta igjen noen av de oppgavene som allerede er passert. De kommer vi tilbake til igjen, neste år. Start med oppgaven denne uken og gjør oppgavene som kommer i ukene framover. Det er mer enn nok å ta tak. Husk, små steg...

START HER


Helt ny her inne? 

Er du helt nye her hos Rydd bort rotet? Før du hopper videre vil jeg anbefale deg å ta en titt på start her siden. Her får du en innføring i Rydd bort rotets ryddemetode og henvisning til artiklene jeg vil anbefale deg å starte med. 


Rydde hilsen fra Nina Egen nettbutikk - Bye9design printshop


I nettbutikken finner du lister og planleggere som vil hjelpe deg til å nå dine ryddemål. Førjulsboken, Hagejournalen og Hjemmest ryddelister for å nevne noe. Vi fyller på med flere lister og ryddebøker i løpet av 2020. 
 Jeg er Nina


Rutiner og systemer er min hemmelighet


Når huset er ryddig, middagsmenyen avklart og jeg har kontroll på vaskerommet, da senker skuldrene seg. Plutselig er det som jeg kan klare det meste, energinivået øker og kreativiteten blomstrer. 


Etter at jeg innførte sonerydding hver uke, og etablerte faste vaner og rutiner, er det langt enklere å både grunnrydde og holde huset ryddig. Jeg vet alltid hvor jeg skal starte, og er blitt langt mer effektiv. 


Ettersom jeg er sikker på at dette systemet vil virke for flere enn meg selv, etablerte jeg Rydd bort rotet. Mitt mål er å hjelpe deg til å rydde hjemmet ditt slik at du kan oppleve det samme.

hva følgere av bloggen sier 


Tilbakemeldinger fra følgerne våre 

"Jeg har fått øynene opp for 15 minutter rydding hver dag og da jeg forsto at det var lurt å holde meg til sonene vi er i, ble det enklere. Til å begynne med ryddet jeg 15 minutter her og 15 minutter der fordi jeg ble så gira. Men så leste jeg en epost fra deg der du sa at vi måtte begynne med små steg. Det ga mening, for det ble mange 15 minutter hver dag den første uken. Nå rydder jeg 15 minutter hver dag i sonen vi er i og jeg ser allerede stor forskjell."

Else 

Følger siden 10.november 2018

"Det er lenge siden jeg har hatt så rolige morgener. Klærne ligger klare til meg og ungene. Ja, jeg rekker til og med en kopp te før vi drar avsted. Kveldsrutiner er kommet for å bli. Gleder meg til å lære flere vaner i løpet av året. 
​​

Maren

Følger siden 2. november


© 2020 Rydd bort rotet. All rights reserved