Gratis medlemskap

Det lille ekstra for deg som virkelig vil komme i gang med rydding og gode vaner. 

En medlemsside som inspirerer og motiverer

Føler du noen gang at det ikke nytter å rydde, fordi du opplever at det blir rotete igjen, nesten med en gang?

Finner du ofte på unnskyldninger for å utsette ryddingen fordi du ikke vet hvor du skal begynne eller ikke er motivert?

Har du et mål og en plan med ryddingen din? Eller springer du rundt og rydder litt her og litt der? 

Medlemssiden gjør deg motivert til å rydde

Ryddetips 


Ryddetipsene kun for medlemmer, er laget for deg som virkelig ønsker å komme i gang med gode ryddevaner.

Nyhetsbrev


For deg som ønsker en påminning hver søndag om hvilken sone vi skal jobbe med, nye blogginnlegg, 

Planleggere  og sjekklister


Du vil få gratis tilgang til enkle arbeidshefter, sjekklister, planleggere og kalendere som du kan laste ned og skrive ut. 

Erfaring viser at det er enklest å rydde når du har et mål for ryddingen. Kanskje får du besøk eller skal holde et selskap. Kanskje er det en baby på tur og et rom skal gjøres klart. Kanskje er barna flyttet ut og du skal lage det hobbyrommet du har drømt om. 

På medlemsiden kan du stille spørsmål under artiklene, be om tilbakemelding, gi tilbakemelding, rose noen for god innsats, og selv få ros for det du har gjort. 

Det er mye morsommere å rydde når noen heier på deg. Det er også enklere å rydde når noen følger med deg og lurer på hvordan det går... Det blir på et vis litt mer forpliktende og det er det mange som trenger.... 

1

Ryddetips 


Ryddetipsene er lagt opp for deg som ønsker konkrete oppgaver. Du vil finne tips og ideer til hvordan du kommer i gang med ryddingen, hvordan du bør planlegge i forkant og hvordan du gjennomfører ryddeprosessen og holder den vedlike. 

2

La oss rydde sammen


Har du noen gang ryddet sammen med noen? Det er absolutt å anbefale. Ikke noe er så positivt som å ha noen å rydde sammen med. Det er nettopp dette som er hovedgrunnen til denne medlemssiden. Da har vi et sted vi kan motivere og hjelpe hverandre når vi rydder, er umotivert eller har gjort en strålende ryddejobb og trenger litt ros.   

3

Planleggere og sjekklister


Det er alltid smart med verktøy som kan forenkle og hjelpe. Som medlem får du tilgang til hjelpemidler som gjør hverdagen enklere. Huskelister, kalender, planleggere og annet nyttig du kan printe ut og benytte. 


Copyright 2019 Rydd bort rotet  - Personvernvilkår