Rydd bort ro​​​​tet

Gratis medlemskap - startside 

Velkommen til Rydd bort rotets medlemside! Denne siden er for deg som virkelig vil gjøre en innsats for deg selv og hjemmet ditt. ​

Her vil du finne de grunnleggende prinsippene for å komme i gang med å rydde hjemmet ditt, samt holde det ryddig. 

Her finner du sjekklistene, kalenderen og andre pdf filer du kan laste ned og bruke så mye du vil. 

Her finner du nyttige sjekklister - for deg som trigges og motiveres av å krysse av alt du har gjort

Sjekkliste - 10 daglige ryddesteder

Her finner du sjekklisten over 10 ting du bør rydde hver dag. Last den ned og print den ut. Hver dag når oppgaven er gjort, krysser du av. Oppdag gleden over å skape nye rutiner i hverdagen din, og ikke minst, hvor ryddig det blir rundt deg. 

For å få fullt utbytte av sjekklisten er det smart å lese artikkelen ​"10 steder du bør rydde hver dag".  

Kalender 2019

Kalender 2019 
store ruter til notater

Last ned 2019 kalenderen og bruk den til å planlegge sonerydding, holde oversikt over ryddeutfordringene som kommer her etterhvert, og andre ting som er viktig å ha kontroll over i hverdagen.

Meny planlegger kommer

Jeg jobber med en nyttig, enkel og grei menyplanlegger til deg. Plutselig ligger den her :) 


10 steder du bør rydde hver dag


Enten du har et helt hus fylt med rot, eller kun enkelte steder i huset, så kan det føles overveldende å sette i gang. For hvilken ende er det egentlig best å starte i? 

Etter mange år med rydding i et hjem med fire barn, to voksne, hund, katt, undulater, hamster og akvarium, er min konklusjon at faste rutiner og hverdagsrydding er det som virker. 

Men hvilke rutiner er viktige og hva bør du rydde hver dag? Det finnes ingen fasit på det, ettersom hvert hjem er unikt. Jeg har likevel, gjennom egne erfaringer, og i støtte med profesjonelle ryddere, funnet fram til en liste på 10 ting som vil gi deg mindre stress i hverdagen, og et ryddigere hjem. 


Ukentlige ryddeoppgaver


Her kommer ukentlige ryddeoppgaver 


Månedlige ryddeoppgaver


Her kommer månedlige ryddeoppgaver

Rutiner og systemer er min hemmelighet

Når huset er ryddig, middagsmenyen avklart og jeg har kontroll på vaskerommet, da senker skuldrene seg. Plutselig er det som jeg kan klare det meste, energinivået øker og kreativiteten blomstrer. 

Etter at jeg innførte sonerydding hver uke, og etablerte faste vaner og rutiner, er det langt enklere å både grunnrydde og holde huset ryddig. Jeg vet alltid hvor jeg skal starte, og er blitt langt mer effektiv. 

Ettersom jeg er sikker på at dette systemet vil virke for flere enn meg selv, etablerte jeg Rydd bort rotet. Mitt mål er å hjelpe deg til å rydde hjemmet ditt slik at du kan oppleve det samme. 

Nina Bakken Bye
Ryddeekspert

De nyeste artiklene 


Rydde finsko, selskapsvesker og annet tilbehør – Uke 47
Rydde finsko, selskapsvesker og annet tilbehør Denne ukens ryddeprosjekt er en fin anledning til å komme i forkant av julens[...]
Gjør stua klar til julepynting – ryddeprosjekt uke 46
Gjør stua klar til julepynting For min del har november blitt den måneden jeg gjør en ekstra innsats med rydding[...]
Ukens ryddeprosjekt uke 45 – bakeutstyr
Ukens ryddeprosjekt uke 45 - bakeutstyr Det nærmer seg jul og høytid for baking. Mange av oss bruker det samme[...]
Skal du ta vare på bruksanvisninger? Uke 44
Skal du ta vare på bruksanvisninger? Bruksanvisninger følger med det meste vi kjøper. Det kan være elektronikk, flatpakker eller byggeoppskrifter[...]

Bli med - Rydd et roterom 

Bli med og rydd roterommet ditt. ​

Vi går gjennom planleggingsfasen, hvordan du ser for deg rommet når det er ferdig - vi tar tak i praktiske oppgaver og gir gode råd om hvordan du håndterer ting som betyr mye for deg, vi er innom sortering og salg, oppbevaring og oppussing.

Utfordringen er helt gratis, det gjør at jeg ikke har mulighet til personlig oppfølging, men jeg svarer på generelle spørsmål inne i kursmodulene 

Copyright by Rydd bort rotet - Bye9design 2019 - All Rights Reserved. Privacy Policy